top of page
  • Yazarın fotoğrafıHarmony

Fizik Tedavi Hizmetini Evde Al %20 İndirim Kazan!

Yalova'da Fizik Tedavi hizmetimizde kampanya başlatıyoruz. Fizik tedavi hizmetinizi evde alın %20 indirimle tedavi olun. Peki alacağınız fizyoterapi hizmeti aynı kalitede mi olacak? Kesinlikle evet! Yalova Evde Fizyoterapi hizmetimizde tedavi yatağımız yardımcı cihazlarımız hatta hareket kabiliyeti yetersiz olan hastalarımız için elektrikli bisiklet bile evinize getiriyoruz!


Geleneksel olarak, fizik tedavi hizmeti sıklıkla hastaların fiziksel olarak bir kliniği veya hastaneyi ziyaret etmesini gerektiriyordu. Ancak manzara değişiyor ve evde fizyoterapi birçok kişi için popüler bir tercih haline geliyor. Harmony bu geçişin ön saflarında yer alıyor ve sürekli olarak hasta rahatlığı ve güvenliğini savunuyor. Bugünkü makalemizde evde fizyoterapinin çok yönlü faydalarını inceleyelim ve bunu düşünenler için doğru beklentileri belirleyelim.



Evde Fizik Tedavi'nin Avantajları;

1. Rahatlık

İçinde yaşadığımız çağ rahatlığı ön plana çıkarıyor ve evde fizik tedavi de bunu somutlaştırıyor. Özellikle hareket etme sorunları olan veya ulaşım imkanı olmayan kişiler için kliniğe gitmek külfetli olabilir. Evde fizyoterapi, işe gidip gelme engellerini ortadan kaldırarak hastaların tedavilerini evlerinin tanıdık ve konforlu sınırları içinde almalarına olanak tanır. İster şehir merkezlerinde ister uzak bölgelerde olun, Harmony Evde Fizik Tedavi - Yalova gibi sağlayıcılar kaliteli bakımın kapınıza ulaşmasını sağlar.


2. Kişiselleştirilmiş Tedavi

Ev ortamı bazen terapistlere hastanın günlük zorluklarının daha net bir resmini verebilir. Yalnızca duruma özgü değil aynı zamanda hastanın kendine özgü ortamına göre uyarlanmış tedaviler tasarlamalarına olanak tanır. Örneğin, tedaviler kişinin evinin düzeni, kullandığı mobilya türü veya yaptığı belirli günlük görevler dikkate alınarak tasarlanabilir.



3. Geliştirilmiş Uyumluluk

Ev ortamında hastalar genellikle kendilerini daha rahat hissederler ve tedavi rejimlerine uyma olasılıkları daha yüksektir. Terapist alanınıza geldiğinde ek bir bağlılık ve rahatlık katmanı vardır. Tanıdık ortam bazen motive edici olabilir ve bu sayede tedavi daha hızlı-kalıcı olabilir.


4. Azalan Enfeksiyon Riski

Temizlik ve güvenliğin çok önemli olduğu zamanlarda evde fizyoterapi, özellikle bağışıklık sistemi zayıf olan veya enfeksiyonlara karşı daha duyarlı olan hastaların risklerinin azalmasını sağlar. Evde tedavi görerek çevrelerini kontrol edebilirler ve klinik ortama kıyasla daha az maruz kalabilirler.



5. Uygun Maliyetli

Evde fizyoterapinin ön maliyetleri daha yüksek görünse de, ulaşım masraflarını, randevular nedeniyle kaçırılan iş günlerini veya tutarsız devamsızlık nedeniyle olası uzayan tedavileri hesaba kattığınızda, evde bakım uzun vadede uygun maliyetli olabilir.


bottom of page