top of page
  • Yazarın fotoğrafıHarmony

Pediatrik Rehabilitasyon

Güncelleme tarihi: 4 Nis

Bir ebeveyn olarak çocuğunuzun büyüdüğünü, öğrendiğini, bağımsız hale geldiğini ve geliştiğini görmek istersiniz. Biz de bunu istiyoruz. Pediatrik Rehabilitasyon Programımız, özellikle bebekler ve genç yetişkinlik dönemi için tasarlanmış en son değerlendirme ve fizik tedavi tekniklerini sunar. Kalıcı ve geçici engelleri olan bebekler, çocuklar, ergenler ve genç yetişkinler için ciddi engellerden kas-iskelet şikayetlerine kadar kapsamlı rehabilitasyon hizmetleri sunuyoruz. Ayrıca özel sağlık bakımına ihtiyacı olan çocuklar için savunuculuk, eğitim ve araştırmayı teşvik ediyoruz. Çocuğunuza tam potansiyeline ulaşması için gereken becerileri ve güveni kazanması için öğretmek ve ilham vermek için sizinle birlikte çalışıyoruz.



Pediatrik Rehabilitasyon


Pediatrik rehabilitasyon programlarımız yenilikçi tıbbi bakım, araştırma ve değerlendirmeden daha fazlasıdır. Çocuğunuz ister evde fizik tedavi ister klinikteki merkezlerimizden birini ziyaret ediyor olsun, ebeveynlerin ve bakıcıların çocuğun iyileşmesindeki önemli rolünü anlıyoruz ve ebeveynlerin ve bakıcıların çocuklarının iyileşmesi sırasında aktif katılımını teşvik etmek için çalışıyoruz. Aile merkezli bir felsefe uyguluyor ve buna değer veriyoruz.


Yüksek eğitimli pediatri fizyoterapisti, mevcut en gelişmiş rehabilitasyon tedavileri ve araştırmalarının birleşimiyle, mümkün olan en parlak geleceği sağlamaya yardımcı olarak siz ve çocuğunuz için bir fark oluşturmak için buradayız.


Pediatri fizik tedavi

Harmony'nin Pediatrik Rehabilitasyona Yaklaşımı


Aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çok çeşitli terapötik durumları tedavi ediyoruz:


Felç

Nörolojik durumlar

Yürüyüş Bozuklukları

Gelişimsel gecikme

Serebral palsi

Amputeler

Ameliyat sonrası rehabilitasyon

Omurilik Yaralanmaları

Otizm spektrum bozuklukları

Beyin hasarı

Down sendromu ve diğer genetik durumlar

Miyelodisplazi

Kas distrofisi

Sinir yaralanmaları

Ortopedik travma

Performans sanatı ve dans yaralanmaları

Romatolojik durumlar

Spor yaralanmaları



Pediatri Fizyoterapi Hizmeti Yalova

Size özel tedavi programlarımızdan yararlanmak veya genel sağlık durumunuz hakkında bilgi edinmek için ücretsiz ön değerlendirme fırsatından yararlanın. Detaylı bilgi için +90 226 814 20 78 arayın ya da burayı tıklayarak bize ulaşın.

bottom of page